TR
ARALIK 2014

2015 YILINDA KONUT FİYATLARI YÜZDE 10-20 ORANINDA ARTAR

AKŞAM / 26.12.2014 Ziya Yılmaz, "Ülkemizdeki konutlar, Akdeniz ülkelerine göre 3'te 1 fiyatla satılıyor. Bu rakamlar mutlaka artacaktır" diyor.

DAP Holding Patronu Ziya Yılmaz'a göre inşaat sektörünün Avrupa Yakası’nda Levent-Maslak hattında yoğunlaşıp, ard arda yükselen binalar üretmesi bir başlangıç süreciydi. Bugün ise Anadolu Yakası'nda da benzer bir gelişim izleniyor. Ziya Yılmaz, DAP Yapı olarak Kartal-Maltepe bölgesine iş ve yaşam projeleri kazandırdıklarını, bu bölgede çeşitli projeler geliştirmeye devam edeceklerini söyledi. Yılmaz, ayrıca 2015'te konut fiyatların ortalama yüzde 10-20 civarında yükselmesini beklediklerini ifade etti.

DAP Yapı 2014 Yılını Nasıl Geçirdi?
2014 yılı DAP Yapı'nın yılı oldu. Londra'da düzenlenen Gayrimenkul Oscarları Yarışması’ndan 15 ödülle döndük. Geliştirdiğimiz projeler, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödüllerini ülkemize kazandırdı. Geçen yıl da aynı yarışmadan 9 ödül getirmiştik. Bir anlamda, kendi rekorumuzu yenilemiş olduk. Bu yıl İstMarina ve DAP Vadisi'nin lansmanını gerçekleştirdik. Projelerimize hem yurt içinden hem yurt dışından yoğun ilgi görüyor.

2015'te Devam Edecek ve Yeni Başlayacak Projeleriniz Neler?
Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz projelere olan ilgiden görüleceği üzere güven duyulan bir markayız. Gelecek dönemde de 'Doğru Alanda Projeler' üretmeye devam edeceğiz.
 
  • BASINDA BİZ
  • 26.12.2014
  • HABERİ PAYLAŞ :
Dap Yapı WhatsApp Hattı